Informatiecentrum

Schilderijophangsysteem HEMA

Schilderijophangsysteem HEMA Laat uw wanddecoratie afdrukken en hang deze op met één van onze ophangsystemen! Lees verder...

Ophangsysteem verlichting

Ophangsysteem verlichting Uw wanddecoratie komt het mooist tot zijn recht met een ophangsysteem die uw wanddecoratie perfect verlicht. Lees verder...

Dimmen van MASTER LEDlampen

Dimmen van MASTER LEDlampen Uw verlichting voor uw wanddecoratie dimmen? Geen enkel probleem, wij hebben voor u de oplossing! Lees verder...

Montage handleidingen voor ophangsystemen

Montage handleidingen voor ophangsystemen Alle handleiding van Artiteq. Het ophangen van een schilderij ophangsysteem is een klusje wat elke doe het zelver wel kan. Je hoeft niet erg technisch te zijn om het ophangsysteem te monteren. Lees verder...

Goedkoop ophangsysteem

Goedkoop ophangsysteem Koop een spijker. Een goedkoop ophangsysteem is natuurlijk zo gekocht. U gaat naar de eerste de beste Doe Het Zelf zaak, loopt naar de ijzerwaren afdeling en pakt dat een stalen spijker uit het schap rekent hem af. Lees verder...

Prijs ophangsysteem

Prijs ophangsysteem Wat is de prijs van een ophangsysteem? En welk merk heeft de goedkoopste systemen? Lees verder...

Wat is een Poster ophangsysteem

Wat is een Poster ophangsysteem Een mooie poster verdient een mooie plek op de muur. Of dit nu een filmposter is, een plattegrond, vluchtplan of informatie voor in uw bedrijf. Wij bieden een mooie systemen voor het ophangen van uw posters. Lees verder...

Wat zijn perlonkoorden?

Wat zijn perlonkoorden? Voor het ophangen van schilderijen of andere kunstwerken aan de wand kunt u gebruik maken van verschillende uitvoeringen van perlonkoorden. Perlonkoorden zijn verkrijgbaar in standaard lengtes, maar u kunt ook de lengte van een perlonkoord zelf samenstellen door perlonkoorden op een spoel van 100 m¹ te bestellen. Lees verder...

Schilderij ophangsystemen bij Gamma, Praxis, Karwei, Hema of Ikea

Schilderij ophangsystemen bij Gamma, Praxis, Karwei, Hema of Ikea Gamma, Hornbach en Karwei leveren de schilderij-ophangsystemen van het merk ArtiTeq. De ophangrailsen worden allemaal aangeboden in "starter" setjes. Een set bevat een ophangrail, een montageset (schroeven, pluggen, click en connect en eindkappen) en haken en koorden. Lees verder...

Top 5 schilderij ophangsystemen

Top 5 schilderij ophangsystemen Het kopen van een schilderij ophangsysteem roept vaak veel vragen op. Het kopen van het juiste ophangsysteem hangt altijd af van meerdere factoren. U kunt hierbij denken aan de kleur van de rail, gewicht van het schilderij, afmeting van de rail en noem zo maar op. Lees verder...

Items 41-50 van 61

Weergeven per pagina